Logga inBli medlem
background-logo-part-1background-logo-part-2
24/07/09

Digital Video Broadcasting, ute för omröstning!

För att kunna titta på tv i din sommarstuga har ETSI, tillsammans med EBU, tagit fram EN 302 307-2.

Denna standard beskriver andra generationens ramstruktur, kanalkodning och moduleringssystem för sändning, interaktiva tjänster, nyhetsinsamling och andra satellittillämpningar för bredband. Del 2 beskriver specifikt DVB-S2-tillägg (DVB-S2X).

ITS välkomnar alla kommentarer fram till den 10 augusti!
Här kan du läsa och ladda ner standarden!

Nyheter24/07/03

Två nya standarder att läsa i sommar!

Nu finns två standarder ute på remiss, med sista dag för kommentarer den 24 september! ETSI Introducerar Ny Standard för Industriella IoT-Applikationer ETSI, Europeiska standardiseringsinstitutet, har nyligen antagit den uppdaterade versionen ETSI EN 303 354...

Nyheter24/06/28

Glad sommar!

Äntligen är det dags att få njuta av sommarens solstrålar! ITS-kansliet kommer att hålla stängt till och med den 21 juli. Under denna tid kommer vi endast att använda våra mobiler för att lyssna på...

Nyhetsflöde från ETSI

Var med och forma framtidens kommunikation

Bli medlem i vårt nätverk som samlar svenska branschexperter inom IT och telekommunikation för att påverka utvecklingen av standarder.

Bli medlem