Vill du vara med och forma framtidens kommunikation?

Vårt nätverk samlar svenska branschexperter inom IT och telekommunikation för att påverka utvecklingen av branschens standarder. Bli medlem och var med och forma framtidens produkter och tjänster!

Medlem

Bli en del av standardvärlden

När din organisation blir medlem i ITS får du och dina medarbetare bidra med åsikter, intressen och kompetens i den europeiska och internationella standardutvecklingen. Att bli medlem är dessutom ett smart sätt hålla sig uppdaterad på vad som händer inom IKT-världen, eftersom ni får inblick i framtida lagar, krav och regler som rör radiokommunikation, cybersäkerhet, tillgänglighet och energikonsumtion.

Alla svenska företag, myndigheter och organisationer är välkomna att bli medlemmar i ITS.

image for news item
Medlem

Vad ingår i medlemskapet?

När ni blir medlemmar i ITS får alla i din organisation som är intresserade engagera sig i ITS och vara med och påverka utvecklingen av standarder. Det innebär till exempel:

  • Möjlighet att delta i den europeiska och internationella utvecklingen av IKT-standarder.
  • Den som vill får delta i våra arbetsgrupper och vara med och ta fram tekniska specifikationer och delta i omröstningar om standarder.
  • Nyhetsbrev och aktuell information kring allt viktigt som händer inom världen för IKT-standarder.
  • Ni blir del av ett innovativt nätverk av branschexperter där ni får utbyta kunskap, bolla idéer och knyta nya kontakter.
  • Ni får direktkontakt med personer som har detaljkunskap om tidigare standarder och har möjlighet att ställa frågor till dem.

 

Läs mer om vad det innebär att bli medlem i ITS
Medlem

Bli medlem

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
image for news item