Logga inBli medlem
background-logo-part-1background-logo-part-2
24/05/07

Uppdaterade krav för kortdistansutrustning (SRD).

Del 2 av standardserien EN 300 220 för kortdistansutrustning är här!

Dokumentet är en av de mest nedladdade standarderna i ETSI:s portfölj och den första versionen gavs ut 1993. Standarden täcker frekvensområdet 25 MHz till 1 000 MHz.
Jämfört med tidigare versioner har ett förtydligande gjorts angående kravet på maximal upptagen bandbredd som nu är uppdelad i två olika krav: upptagen bandbredd och sändarfrekvensstabilitet för att tydligt separera effekten av frekvensdrift på den sända signalen från andra effekter såsom modulation. Out-of-band transmissionsmasker har också delats upp i två olika krav, en spektrummask som gäller för driftskanalen och en separat spektrummask som gäller det tillåtna frekvensbandet.

Kommentarer välkomnas fram till den 3 juni!

Här kan du läsa & ladda ner standarden!

Nyheter24/04/30

En helt ny standard!

Nu finns ett utkast för en helt ny harmoniserad standard för Wideband Data Transmission Systems (WDTS) som använder 57-71 GHz-bandet Standarden är utarbetad av ETSI:s tekniska kommitté för bredbandsradiotillgångsnät (BRAN) och är nu i omröstningsfasen...

Nyheter24/04/18

Ny generaldirektör för ETSI!

Den 16 april röstade ETSI generalförsamling fram Jan Ellsberger att ta över rollen som generaldirektör för ETSI, en av de tre europeiska standardiseringsorganisationerna för EU. Jan beräknas tillträda posten inom någon månad, med placering vid...

Nyhetsflöde från ETSI

Var med och forma framtidens kommunikation

Bli medlem i vårt nätverk som samlar svenska branschexperter inom IT och telekommunikation för att påverka utvecklingen av standarder.

Bli medlem