Logga inBli medlem
background-logo-part-1background-logo-part-2
24/01/11

ITS Application Guide 31

ITS Application Guide 31, utgåva 1 finns nu tillgänglig för nedladdning!

ITS Working Group Network Interworking (ITS WG NI) har tagit fram en ny Application Guide som fokuserar på toner som används inom svenska elektroniska kommunikationsnät. Guiden inför inga ändringar i systemet utan kartlägger hur dagsläget ser ut, eftersom den svenska standarden SS 63 63 63 snart kommer att upphävas parallellt med GSM-nätets avveckling.

Ladda ner ITS Application Guide 31, utgåva 1 här och håll dig uppdaterad!

Nyheter24/07/09

Digital Video Broadcasting, ute för omröstning!

För att kunna titta på tv i din sommarstuga har ETSI, tillsammans med EBU, tagit fram EN 302 307-2. Denna standard beskriver andra generationens ramstruktur, kanalkodning och moduleringssystem för sändning, interaktiva tjänster, nyhetsinsamling och andra...

Nyheter24/07/03

Två nya standarder att läsa i sommar!

Nu finns två standarder ute på remiss, med sista dag för kommentarer den 24 september! ETSI Introducerar Ny Standard för Industriella IoT-Applikationer ETSI, Europeiska standardiseringsinstitutet, har nyligen antagit den uppdaterade versionen ETSI EN 303 354...

Nyhetsflöde från ETSI

Var med och forma framtidens kommunikation

Bli medlem i vårt nätverk som samlar svenska branschexperter inom IT och telekommunikation för att påverka utvecklingen av standarder.

Bli medlem