Logga inBli medlem
background-logo-part-1background-logo-part-2
23/08/06

Standard ute för omröstning!

Just nu är ETSI EN 319 412-serien ute för omröstning.

Standardserien består av 5 delar och gäller elektroniska signaturer & infrastrukturer – närmare bestämt certifikatprofiler.

Syftet med den här serien är att maximera interoperabiliteten för system som utfärdar och använder certifikat enligt europeisk (EU) förordning nr 910/2014 (elektronisk identifiering och betrodda tjänster för elektroniska transaktioner) och i den bredare internationella miljön.

ITS välkomnar alla åsikter!

Alla standarder för omröstning hittar du här

Nyheter23/09/28

Ny remiss ute!

Inom arbetsgruppen Networking Interworking (ITS WG NI) har ett arbete pågått för att utveckla och lansera den första utgåvan av den nya ITS Application Guide. Denna guide är avsedd att definiera rekommenderade tonmeddelanden som bör...

Nyheter23/09/26

Uppdatering av ASiC!

Nu har ETSI:s tekniska kommitté ESI, Electronic Signatures and Infrastructures, godkänt en ny arbetspunkt för uppdatering av ETSI EN 319 162-1 V1.1.1 ASiC (Associated Signature Containers. Del 1: Building blocks and ASiC baseline containers). Syftet...

Nyhetsflöde från ETSI

Var med och forma framtidens kommunikation

Bli medlem i vårt nätverk som samlar svenska branschexperter inom IT och telekommunikation för att påverka utvecklingen av standarder.

Bli medlem