Logga inBli medlem
background-logo-part-1background-logo-part-2
23/08/06

Standard ute för omröstning!

Just nu är ETSI EN 319 412-serien ute för omröstning.

Standardserien består av 5 delar och gäller elektroniska signaturer & infrastrukturer – närmare bestämt certifikatprofiler.

Syftet med den här serien är att maximera interoperabiliteten för system som utfärdar och använder certifikat enligt europeisk (EU) förordning nr 910/2014 (elektronisk identifiering och betrodda tjänster för elektroniska transaktioner) och i den bredare internationella miljön.

ITS välkomnar alla åsikter!

Alla standarder för omröstning hittar du här

Nyheter24/04/18

Ny generaldirektör för ETSI!

Den 16 april röstade ETSI generalförsamling fram Jan Ellsberger att ta över rollen som generaldirektör för ETSI, en av de tre europeiska standardiseringsorganisationerna för EU. Jan beräknas tillträda posten inom någon månad, med placering vid...

Nyheter24/04/12

Röstning pågår!

Att bygga förtroende i onlinemiljön är nyckeln till ekonomisk och social utveckling. Bristande förtroende, särskilt på grund av en upplevd brist på säkerhet, gör att konsumenter, företag och förvaltningar tvekar att genomföra transaktioner elektroniskt och...

Nyhetsflöde från ETSI

Var med och forma framtidens kommunikation

Bli medlem i vårt nätverk som samlar svenska branschexperter inom IT och telekommunikation för att påverka utvecklingen av standarder.

Bli medlem