Logga inBli medlem
background-logo-part-1background-logo-part-2
23/07/25

Röstning pågår!

Nu pågår granskning och röstning för ETSI EN 303 363-2 V1.0.0 (2023-06)

Standarden är den andra delen av en flerdelad leverans som täcker ATC sekundära övervakningsradarsystem för civil flygtrafik, för de som arbetar på frekvenserna 1030 MHz och 1090 MHz. Standarden är en harmoniserad standard för åtkomst till radiospektrum.

Alla synpunkter och kommentarer är mycket välkomna!

Samtliga standarder för omröstning hittar du här

Nyheter23/09/28

Ny remiss ute!

Inom arbetsgruppen Networking Interworking (ITS WG NI) har ett arbete pågått för att utveckla och lansera den första utgåvan av den nya ITS Application Guide. Denna guide är avsedd att definiera rekommenderade tonmeddelanden som bör...

Nyheter23/09/26

Uppdatering av ASiC!

Nu har ETSI:s tekniska kommitté ESI, Electronic Signatures and Infrastructures, godkänt en ny arbetspunkt för uppdatering av ETSI EN 319 162-1 V1.1.1 ASiC (Associated Signature Containers. Del 1: Building blocks and ASiC baseline containers). Syftet...

Nyhetsflöde från ETSI

Var med och forma framtidens kommunikation

Bli medlem i vårt nätverk som samlar svenska branschexperter inom IT och telekommunikation för att påverka utvecklingen av standarder.

Bli medlem