Logga inBli medlem
background-logo-part-1background-logo-part-2
23/07/25

Röstning pågår!

Nu pågår granskning och röstning för ETSI EN 303 363-2 V1.0.0 (2023-06)

Standarden är den andra delen av en flerdelad leverans som täcker ATC sekundära övervakningsradarsystem för civil flygtrafik, för de som arbetar på frekvenserna 1030 MHz och 1090 MHz. Standarden är en harmoniserad standard för åtkomst till radiospektrum.

Alla synpunkter och kommentarer är mycket välkomna!

Samtliga standarder för omröstning hittar du här

Nyheter24/06/11

Nyheter för EN 301 511 - GSM

Revideringen av denna EN initierades av en kommentar från kommissionen angående ett mätosäkerhetsvärde för ett specifikt effektintervall vid testning av mobilens effektnivå. Efter vidare analys konstaterade ETSI MSG att detta höga osäkerhetsvärde för det specifika...

Nyheter24/06/04

Ny harmoniserad standard för digitala signaturer inom e-handel.

Digitala signaturer är avgörande för säkerhet och förtroende inom elektronisk handel. Detta dokument täcker digitala signaturer som stöds av PKI och offentliga nyckelcertifikat och syftar till att uppfylla internationella krav för säkerhet i elektroniska transaktioner,...

Nyhetsflöde från ETSI

Var med och forma framtidens kommunikation

Bli medlem i vårt nätverk som samlar svenska branschexperter inom IT och telekommunikation för att påverka utvecklingen av standarder.

Bli medlem