Logga inBli medlem
background-logo-part-1background-logo-part-2
23/07/04

Månadens standard – juli!

Månadens standard är en klassiker som nu blivit uppdaterad!

Nästan alla produkter som innehåller WLAN på den europeiska marknaden är testade enligt ETSI EN 301 489-17. Den innehåller särskilda villkor för bredbands- och bredbandsdataöverföringssystem och är en harmoniserad standard för elektromagnetisk kompatibilitet.

Standarden är viktig och alla synpunkter är varmt välkomna!

Alla standarder för omröstning hittar du här!

Nyheter23/09/28

Ny remiss ute!

Inom arbetsgruppen Networking Interworking (ITS WG NI) har ett arbete pågått för att utveckla och lansera den första utgåvan av den nya ITS Application Guide. Denna guide är avsedd att definiera rekommenderade tonmeddelanden som bör...

Nyheter23/09/26

Uppdatering av ASiC!

Nu har ETSI:s tekniska kommitté ESI, Electronic Signatures and Infrastructures, godkänt en ny arbetspunkt för uppdatering av ETSI EN 319 162-1 V1.1.1 ASiC (Associated Signature Containers. Del 1: Building blocks and ASiC baseline containers). Syftet...

Nyhetsflöde från ETSI

Var med och forma framtidens kommunikation

Bli medlem i vårt nätverk som samlar svenska branschexperter inom IT och telekommunikation för att påverka utvecklingen av standarder.

Bli medlem