Logga inBli medlem
background-logo-part-1background-logo-part-2
23/07/04

Månadens standard – juli!

Månadens standard är en klassiker som nu blivit uppdaterad!

Nästan alla produkter som innehåller WLAN på den europeiska marknaden är testade enligt ETSI EN 301 489-17. Den innehåller särskilda villkor för bredbands- och bredbandsdataöverföringssystem och är en harmoniserad standard för elektromagnetisk kompatibilitet.

Standarden är viktig och alla synpunkter är varmt välkomna!

Alla standarder för omröstning hittar du här!

Nyheter24/04/18

Ny generaldirektör för ETSI!

Den 16 april röstade ETSI generalförsamling fram Jan Ellsberger att ta över rollen som generaldirektör för ETSI, en av de tre europeiska standardiseringsorganisationerna för EU. Jan beräknas tillträda posten inom någon månad, med placering vid...

Nyheter24/04/12

Röstning pågår!

Att bygga förtroende i onlinemiljön är nyckeln till ekonomisk och social utveckling. Bristande förtroende, särskilt på grund av en upplevd brist på säkerhet, gör att konsumenter, företag och förvaltningar tvekar att genomföra transaktioner elektroniskt och...

Nyhetsflöde från ETSI

Var med och forma framtidens kommunikation

Bli medlem i vårt nätverk som samlar svenska branschexperter inom IT och telekommunikation för att påverka utvecklingen av standarder.

Bli medlem