Logga inBli medlem
background-logo-part-1background-logo-part-2
23/03/23

Earth Hour på lördag den 25 mars!

På lördag den 25 mars är det Earth Hour!

Mellan klockan 20.30-21.30 släcker vi lamporna för klimatets skull. Att släcka lamporna under Earth Hour är en symbolisk handling för att signalera till beslutsfattare, att vi vill se åtgärder för klimatet!

Årets tema ”Är du med ​​- släck för vår planet” en slogan som syftar till att vi tillsammans kan bidra till förändring för vår planet. Genom att förändra vårt sätt att leva som individer och göra våra liv mer klimatsmarta. Om alla tar sitt ansvar och gör en liten förändring så kan det göra stor skillnad, på det stora hela. Är du med?

ITS deltar genom att främja ETSI Sustainability Summit den 30 mars! Toppmötet ska diskutera frågor och ge inblick i hur standardisering kan fungera mer hållbart. Vilka utvecklingsområden finns? Vad finns det för initiativ nu som kan tjäna ett hållbart samhälle i framtiden?

Toppmötet kommer att sammanföra viktiga beslutsfattare från ETSI med medlemmar från flera olika länder. Där inkluderas operatörer, tillverkare, tjänsteleverantörer, tillsynsmyndigheter och beslutsfattare, slutanvändarindustrins sektorer och forskare.

Mötet kommer både att hållas både på plats och online! Det är gratis och öppet för alla, allt du behöver göra är att registrera dig via ETSIs hemsida.

Läs mer om evenemanget och anmäl dig här: ETSI Summit on Sustainability

Nyheter23/09/28

Ny remiss ute!

Inom arbetsgruppen Networking Interworking (ITS WG NI) har ett arbete pågått för att utveckla och lansera den första utgåvan av den nya ITS Application Guide. Denna guide är avsedd att definiera rekommenderade tonmeddelanden som bör...

Nyheter23/09/26

Uppdatering av ASiC!

Nu har ETSI:s tekniska kommitté ESI, Electronic Signatures and Infrastructures, godkänt en ny arbetspunkt för uppdatering av ETSI EN 319 162-1 V1.1.1 ASiC (Associated Signature Containers. Del 1: Building blocks and ASiC baseline containers). Syftet...

Nyhetsflöde från ETSI

Var med och forma framtidens kommunikation

Bli medlem i vårt nätverk som samlar svenska branschexperter inom IT och telekommunikation för att påverka utvecklingen av standarder.

Bli medlem