Logga inBli medlem
background-logo-part-1background-logo-part-2
23/03/14

Månadens standard – mars!

Just nu är ETSI EN 303 661 ute för röstning. Standarden handlar om Kortdistansutrustning (SRD) och täcker Markbaserad Synthetic Aperture Radar (GBSAR) i frekvensområdet 17,1 GHz till 17,3 GHz och högdefinierad markbaserad Synthetic Aperture Radar (HD-GBSAR) i frekvensområdet 76 GHz till 77 GHz.

Standarden är en harmoniserad standard och ger användaren tillgång till radiospektrum. Radaranvändningarna som standarden beskriver används för att upptäcka rörelser relaterade till strukturer som potentiellt påverkar skyddet av arbetstagare och allmänheten.

Ta på hjälmen och kommentera!

Nyheter24/06/11

Nyheter för EN 301 511 - GSM

Revideringen av denna EN initierades av en kommentar från kommissionen angående ett mätosäkerhetsvärde för ett specifikt effektintervall vid testning av mobilens effektnivå. Efter vidare analys konstaterade ETSI MSG att detta höga osäkerhetsvärde för det specifika...

Nyheter24/06/04

Ny harmoniserad standard för digitala signaturer inom e-handel.

Digitala signaturer är avgörande för säkerhet och förtroende inom elektronisk handel. Detta dokument täcker digitala signaturer som stöds av PKI och offentliga nyckelcertifikat och syftar till att uppfylla internationella krav för säkerhet i elektroniska transaktioner,...

Nyhetsflöde från ETSI

Var med och forma framtidens kommunikation

Bli medlem i vårt nätverk som samlar svenska branschexperter inom IT och telekommunikation för att påverka utvecklingen av standarder.

Bli medlem