Logga inBli medlem
background-logo-part-1background-logo-part-2
23/03/14

Månadens standard – mars!

Just nu är ETSI EN 303 661 ute för röstning. Standarden handlar om Kortdistansutrustning (SRD) och täcker Markbaserad Synthetic Aperture Radar (GBSAR) i frekvensområdet 17,1 GHz till 17,3 GHz och högdefinierad markbaserad Synthetic Aperture Radar (HD-GBSAR) i frekvensområdet 76 GHz till 77 GHz.

Standarden är en harmoniserad standard och ger användaren tillgång till radiospektrum. Radaranvändningarna som standarden beskriver används för att upptäcka rörelser relaterade till strukturer som potentiellt påverkar skyddet av arbetstagare och allmänheten.

Ta på hjälmen och kommentera!

Nyheter23/09/28

Ny remiss ute!

Inom arbetsgruppen Networking Interworking (ITS WG NI) har ett arbete pågått för att utveckla och lansera den första utgåvan av den nya ITS Application Guide. Denna guide är avsedd att definiera rekommenderade tonmeddelanden som bör...

Nyheter23/09/26

Uppdatering av ASiC!

Nu har ETSI:s tekniska kommitté ESI, Electronic Signatures and Infrastructures, godkänt en ny arbetspunkt för uppdatering av ETSI EN 319 162-1 V1.1.1 ASiC (Associated Signature Containers. Del 1: Building blocks and ASiC baseline containers). Syftet...

Nyhetsflöde från ETSI

Var med och forma framtidens kommunikation

Bli medlem i vårt nätverk som samlar svenska branschexperter inom IT och telekommunikation för att påverka utvecklingen av standarder.

Bli medlem