Logga inBli medlem
background-logo-part-1background-logo-part-2
23/02/08

Glöm inte att registrera dig!

Den 23 februari är alla ITS-medlemmar och svenska ETSI-medlemmar välkomna att delta i vårt webbinarie!

Vi kommer att prata om de pågående diskussionerna kring ETSI:s styrning och ETSI:s framtid som ESO. Därefter kommer alla som vill få vara med att diskutera förändringsförslag som rör ETSI:s medlemsstruktur och avgifter. Du har fått inbjudan via din mejladress.

Nu är det är dags att göra din röst hörd!

Nyheter24/05/07

Uppdaterade krav för kortdistansutrustning (SRD).

Del 2 av standardserien EN 300 220 för kortdistansutrustning är här! Dokumentet är en av de mest nedladdade standarderna i ETSI:s portfölj och den första versionen gavs ut 1993. Standarden täcker frekvensområdet 25 MHz till...

Nyheter24/04/30

En helt ny standard!

Nu finns ett utkast för en helt ny harmoniserad standard för Wideband Data Transmission Systems (WDTS) som använder 57-71 GHz-bandet Standarden är utarbetad av ETSI:s tekniska kommitté för bredbandsradiotillgångsnät (BRAN) och är nu i omröstningsfasen...

Nyhetsflöde från ETSI

Var med och forma framtidens kommunikation

Bli medlem i vårt nätverk som samlar svenska branschexperter inom IT och telekommunikation för att påverka utvecklingen av standarder.

Bli medlem