Logga inBli medlem
background-logo-part-1background-logo-part-2
23/02/08

Glöm inte att registrera dig!

Den 23 februari är alla ITS-medlemmar och svenska ETSI-medlemmar välkomna att delta i vårt webbinarie!

Vi kommer att prata om de pågående diskussionerna kring ETSI:s styrning och ETSI:s framtid som ESO. Därefter kommer alla som vill få vara med att diskutera förändringsförslag som rör ETSI:s medlemsstruktur och avgifter. Du har fått inbjudan via din mejladress.

Nu är det är dags att göra din röst hörd!

Nyheter23/09/28

Ny remiss ute!

Inom arbetsgruppen Networking Interworking (ITS WG NI) har ett arbete pågått för att utveckla och lansera den första utgåvan av den nya ITS Application Guide. Denna guide är avsedd att definiera rekommenderade tonmeddelanden som bör...

Nyheter23/09/26

Uppdatering av ASiC!

Nu har ETSI:s tekniska kommitté ESI, Electronic Signatures and Infrastructures, godkänt en ny arbetspunkt för uppdatering av ETSI EN 319 162-1 V1.1.1 ASiC (Associated Signature Containers. Del 1: Building blocks and ASiC baseline containers). Syftet...

Nyhetsflöde från ETSI

Var med och forma framtidens kommunikation

Bli medlem i vårt nätverk som samlar svenska branschexperter inom IT och telekommunikation för att påverka utvecklingen av standarder.

Bli medlem