Logga inBli medlem
background-logo-part-1background-logo-part-2
22/02/24

EMC Europe 5-8 september 2022

ITS vill uppmärksamma alla radiospektrumanvändare om att EMC Europe kommer att hållas i Göteborg, mellan den 5-8 september 2022.

EMC är ett viktigt ämne – speciellt för alla som vill kunna använda radiospektrumet för kommunikation. Tyvärr finns det fortfarande ett allt för litet utbyte mellan EMC och ’radio-communities’. På EMC Europe har ni chansen att ändra på det! Fram till den 28 februari har ni möjligheten att lämna in förslag kring ämnen som kan tas upp under tillställningen.

Kanske sammanställd information över radioanvändandet som drabbas av EMC-störningar? Mer information hittar ni här:  https://www.emceurope2022.org/

Har du frågor, idéer eller förslag till andra aktiviteter?
Maila oss på info@its.se

Nyheter24/06/11

Nyheter för EN 301 511 - GSM

Revideringen av denna EN initierades av en kommentar från kommissionen angående ett mätosäkerhetsvärde för ett specifikt effektintervall vid testning av mobilens effektnivå. Efter vidare analys konstaterade ETSI MSG att detta höga osäkerhetsvärde för det specifika...

Nyheter24/06/04

Ny harmoniserad standard för digitala signaturer inom e-handel.

Digitala signaturer är avgörande för säkerhet och förtroende inom elektronisk handel. Detta dokument täcker digitala signaturer som stöds av PKI och offentliga nyckelcertifikat och syftar till att uppfylla internationella krav för säkerhet i elektroniska transaktioner,...

Nyhetsflöde från ETSI

Var med och forma framtidens kommunikation

Bli medlem i vårt nätverk som samlar svenska branschexperter inom IT och telekommunikation för att påverka utvecklingen av standarder.

Bli medlem