Logga inBli medlem
background-logo-part-1background-logo-part-2
22/02/24

EMC Europe 5-8 september 2022

ITS vill uppmärksamma alla radiospektrumanvändare om att EMC Europe kommer att hållas i Göteborg, mellan den 5-8 september 2022.

EMC är ett viktigt ämne – speciellt för alla som vill kunna använda radiospektrumet för kommunikation. Tyvärr finns det fortfarande ett allt för litet utbyte mellan EMC och ’radio-communities’. På EMC Europe har ni chansen att ändra på det! Fram till den 28 februari har ni möjligheten att lämna in förslag kring ämnen som kan tas upp under tillställningen.

Kanske sammanställd information över radioanvändandet som drabbas av EMC-störningar? Mer information hittar ni här:  https://www.emceurope2022.org/

Har du frågor, idéer eller förslag till andra aktiviteter?
Maila oss på info@its.se

Nyheter23/09/28

Ny remiss ute!

Inom arbetsgruppen Networking Interworking (ITS WG NI) har ett arbete pågått för att utveckla och lansera den första utgåvan av den nya ITS Application Guide. Denna guide är avsedd att definiera rekommenderade tonmeddelanden som bör...

Nyheter23/09/26

Uppdatering av ASiC!

Nu har ETSI:s tekniska kommitté ESI, Electronic Signatures and Infrastructures, godkänt en ny arbetspunkt för uppdatering av ETSI EN 319 162-1 V1.1.1 ASiC (Associated Signature Containers. Del 1: Building blocks and ASiC baseline containers). Syftet...

Nyhetsflöde från ETSI

Var med och forma framtidens kommunikation

Bli medlem i vårt nätverk som samlar svenska branschexperter inom IT och telekommunikation för att påverka utvecklingen av standarder.

Bli medlem