Logga inBli medlem
background-logo-part-1background-logo-part-2
22/02/24

EMC Europe 5-8 september 2022

ITS vill uppmärksamma alla radiospektrumanvändare om att EMC Europe kommer att hållas i Göteborg, mellan den 5-8 september 2022.

EMC är ett viktigt ämne – speciellt för alla som vill kunna använda radiospektrumet för kommunikation. Tyvärr finns det fortfarande ett allt för litet utbyte mellan EMC och ’radio-communities’. På EMC Europe har ni chansen att ändra på det! Fram till den 28 februari har ni möjligheten att lämna in förslag kring ämnen som kan tas upp under tillställningen.

Kanske sammanställd information över radioanvändandet som drabbas av EMC-störningar? Mer information hittar ni här:  https://www.emceurope2022.org/

Har du frågor, idéer eller förslag till andra aktiviteter?
Maila oss på info@its.se

Nyheter23/01/24

Cybersäkerhetskonferens

Den 7 februari går den sjunde årliga cybersäkerhetskonferensen av stapeln! Under 2022:s konferens deltog 3000 experter och i år fortsätter den växa! Temat för årets konferens är ”European Standardization in support of the EU Legislation”...

Nyheter23/01/12

Save the date – Webbinar!

Den 23 februari 2023 kl 10-12 kommer vi hålla i ett webbinarie, och alla ITS-medlemmar och svenska ETSI-medlemmar är välkomna att delta. Under webbinariet kommer vi prata om diskussionerna som just nu pågår i ETSI...

Var med och forma framtidens kommunikation

Bli medlem i vårt nätverk som samlar svenska branschexperter inom IT och telekommunikation för att påverka utvecklingen av standarder.

Bli medlem