Logga inBli medlem
background-logo-part-1background-logo-part-2
21/08/31

ITS Rapport 29 på remiss

Inom ITS WG NI har arbete pågått att fram ITS Rapport 29 ”Solutions for location of emergency calls in Sweden”.

Den tekniska specifikationen beskriver hur lokalisering av nödsamtal har specificerats och vilka tekniska lösningar som tillämpats sedan krav på lokalisering av nödsamtal tillkommit. Specifikationen avser den svenska marknaden och har inga tidigare utgåvor. Dokumentet kan laddas ner här: http://stage.its.se/wp-content/uploads/2021/08/ITS-Report-29-V1-2021-08-31.pdf

Arbete har pågått sedan 2020.

Remisstiden är till senast den 1 oktober 2021. Era remissynpunkter ska sändas till ITS (info@its.se) med kopia till rapportören Nils Weidstam (nils@nwconsult.se).

Nyheter23/09/28

Ny remiss ute!

Inom arbetsgruppen Networking Interworking (ITS WG NI) har ett arbete pågått för att utveckla och lansera den första utgåvan av den nya ITS Application Guide. Denna guide är avsedd att definiera rekommenderade tonmeddelanden som bör...

Nyheter23/09/26

Uppdatering av ASiC!

Nu har ETSI:s tekniska kommitté ESI, Electronic Signatures and Infrastructures, godkänt en ny arbetspunkt för uppdatering av ETSI EN 319 162-1 V1.1.1 ASiC (Associated Signature Containers. Del 1: Building blocks and ASiC baseline containers). Syftet...

Nyhetsflöde från ETSI

Var med och forma framtidens kommunikation

Bli medlem i vårt nätverk som samlar svenska branschexperter inom IT och telekommunikation för att påverka utvecklingen av standarder.

Bli medlem