Logga inBli medlem
background-logo-part-1background-logo-part-2
21/08/31

ITS Rapport 29 på remiss

Inom ITS WG NI har arbete pågått att fram ITS Rapport 29 ”Solutions for location of emergency calls in Sweden”.

Den tekniska specifikationen beskriver hur lokalisering av nödsamtal har specificerats och vilka tekniska lösningar som tillämpats sedan krav på lokalisering av nödsamtal tillkommit. Specifikationen avser den svenska marknaden och har inga tidigare utgåvor. Dokumentet kan laddas ner här: http://stage.its.se/wp-content/uploads/2021/08/ITS-Report-29-V1-2021-08-31.pdf

Arbete har pågått sedan 2020.

Remisstiden är till senast den 1 oktober 2021. Era remissynpunkter ska sändas till ITS (info@its.se) med kopia till rapportören Nils Weidstam (nils@nwconsult.se).

Nyheter24/06/11

Nyheter för EN 301 511 - GSM

Revideringen av denna EN initierades av en kommentar från kommissionen angående ett mätosäkerhetsvärde för ett specifikt effektintervall vid testning av mobilens effektnivå. Efter vidare analys konstaterade ETSI MSG att detta höga osäkerhetsvärde för det specifika...

Nyheter24/06/04

Ny harmoniserad standard för digitala signaturer inom e-handel.

Digitala signaturer är avgörande för säkerhet och förtroende inom elektronisk handel. Detta dokument täcker digitala signaturer som stöds av PKI och offentliga nyckelcertifikat och syftar till att uppfylla internationella krav för säkerhet i elektroniska transaktioner,...

Nyhetsflöde från ETSI

Var med och forma framtidens kommunikation

Bli medlem i vårt nätverk som samlar svenska branschexperter inom IT och telekommunikation för att påverka utvecklingen av standarder.

Bli medlem