Logga inBli medlem
background-logo-part-1background-logo-part-2
21/08/31

ITS Rapport 29 på remiss

Inom ITS WG NI har arbete pågått att fram ITS Rapport 29 ”Solutions for location of emergency calls in Sweden”.

Den tekniska specifikationen beskriver hur lokalisering av nödsamtal har specificerats och vilka tekniska lösningar som tillämpats sedan krav på lokalisering av nödsamtal tillkommit. Specifikationen avser den svenska marknaden och har inga tidigare utgåvor. Dokumentet kan laddas ner här: http://stage.its.se/wp-content/uploads/2021/08/ITS-Report-29-V1-2021-08-31.pdf

Arbete har pågått sedan 2020.

Remisstiden är till senast den 1 oktober 2021. Era remissynpunkter ska sändas till ITS (info@its.se) med kopia till rapportören Nils Weidstam (nils@nwconsult.se).

Nyheter23/01/24

Cybersäkerhetskonferens

Den 7 februari går den sjunde årliga cybersäkerhetskonferensen av stapeln! Under 2022:s konferens deltog 3000 experter och i år fortsätter den växa! Temat för årets konferens är ”European Standardization in support of the EU Legislation”...

Nyheter23/01/12

Save the date – Webbinar!

Den 23 februari 2023 kl 10-12 kommer vi hålla i ett webbinarie, och alla ITS-medlemmar och svenska ETSI-medlemmar är välkomna att delta. Under webbinariet kommer vi prata om diskussionerna som just nu pågår i ETSI...

Var med och forma framtidens kommunikation

Bli medlem i vårt nätverk som samlar svenska branschexperter inom IT och telekommunikation för att påverka utvecklingen av standarder.

Bli medlem