Logga inBli medlem
background-logo-part-1background-logo-part-2
20/11/24

Möte med utrikeshandelsminister Anna Hallberg

Anna Hallberg (foto: Kristian Pohl)

Idag fick vi tillsammans med SEK Svensk Elstandard och SIS möjlighet att träffa utrikeshandelsminister Anna Hallberg. Vi tackar för ett givande samtal kring standardiseringen som möjliggörare för svensk export och ökad svensk konkurrenskraft.

Nyheter23/01/24

Cybersäkerhetskonferens

Den 7 februari går den sjunde årliga cybersäkerhetskonferensen av stapeln! Under 2022:s konferens deltog 3000 experter och i år fortsätter den växa! Temat för årets konferens är ”European Standardization in support of the EU Legislation”...

Nyheter23/01/12

Save the date – Webbinar!

Den 23 februari 2023 kl 10-12 kommer vi hålla i ett webbinarie, och alla ITS-medlemmar och svenska ETSI-medlemmar är välkomna att delta. Under webbinariet kommer vi prata om diskussionerna som just nu pågår i ETSI...

Var med och forma framtidens kommunikation

Bli medlem i vårt nätverk som samlar svenska branschexperter inom IT och telekommunikation för att påverka utvecklingen av standarder.

Bli medlem